-->

Η Coffee Republic S.A., δραστηριοποιείται στην επεξεργασία καφέ, προσφέροντας μοναδικά χαρμάνια προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών στην Αθήνα, καθώς και σε πολλές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας!


Προϊόντα
Στη συλλογή καφέδων της Coffee Republic μπορείτε να βρείτε specialty χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης, κλασικό ιταλικό χαρμάνι και  ιστοποιημένους βιολογικούς καφέδες. Κάψουλες καφέ και ταμπλέτες E.S.E. καθώς και αρωματικούς καφέδες σε διάφορες γεύσεις. Επιπλέον, προσφέρονται άριστης ποιότητας τσάι σε ολόκληρα φύλλα και μείγμα σκόνης για ρόφημα σοκολάτας σε διάφορες γεύσεις.


Εξοπλισμός καφέ – Χρησιδάνειο
Παρέχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε με χρησιδάνειο μηχανής espresso ή/και μύλων άλεσης καφέ, προκειμένου να εξοπλίσετε κατάλληλα το χώρο σας. Διαθέτουμε, επίσης, μεγάλη γκάμα μικροεξοπλισμού και εργαλεία barista που είναι απαραίτητα για την παρασκευή ροφημάτων καφέ.
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη ρύθμιση και βαθμονόμηση του εξοπλισμού σας, προκειμένου να επιτύχετε τα καλύτερα γευστικά αποτελέσματα στο φλιτζάνι.
 

Εκπαίδευση
Δίνουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης των δεξιοτήτων σας, σε εσάς και τους υπαλλήλους σας, παρέχοντας εκπαίδευση για τον τρόπο παρασκευής ροφημάτων, το σερβίρισμα καθώς και για τον αναγκαίο καθαρισμό και συντήρηση του εξοπλισμού. Υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης στο χώρο σας
αλλά και στο κατάλληλα διαμορφωμένο εκπαιδευτικό μας κέντρο, που ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα της Specialty Coffee Association και είναι πιστοποιημένο ως SCA Premier Training Cmapus και QVenue από το Coffee Quality Institute.


Τεχνική Υποστήριξη
Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της σωστής λειτουργίας του εξοπλισμού καφέ, συνεπώς, παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας για την αντιμετώπιση ζητημάτων.

Είτε διατηρείτε καφετέρια, εστιατόριο, ξενοδοχειακή μονάδα, γκαλερί ή οποιοδήποτε χώρο που επιθυμείτε να προσφέρετε ένα γευστικό φλιτζάνι καφέ στο κοινό σας, η εταιρεία μας μπορεί να σας
προσφέρει αυτό που χρειάζεστε! Εάν ενδιαφέρεστε να γίνεται αντιπρόσωπος, συνεργάτης χονδρικής ή επιθυμείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5156460 ή μέσω email στο
mail@coffeerepublic.gr